Herkenbare kwaliteit, herkenbare merken 

Als afnemer wil je van de kwaliteit van een product op aan kunnen. Als bedrijf met ‘Quality’ in onze naam nemen we die wens serieus. Die kwaliteit is zelfs in één oogopslag herkenbaar, aan de drie eigen merken die we voeren: Sensation, Magic en Eat Now.

Onze merken

Sensation: het eigen merk voor groenten 

Telers die 12 maanden per jaar hun best doen voor een optimaal product verdienen een eigen merk: Sensation. In een eigen verpakking, met een herkenbare uitstraling. Voor QPI is Sensation het merk om de ‘Q’ uit onze naam extra lading mee te geven. Onder het Sensation-merk vinden afnemers niet alleen onze groentesoorten maar ook exoten.

merken01
041122dl div QPI 31
qpi 0360

Magic, als premium de maatstaf is

Wil je de zekerheid dat er uitsluitend een premium product in de schappen ligt? Kies voor Magic, het eigen merk dat QPI reserveert voor ‘the best of the best’. Het Magic assortiment is één oogopslag herkenbaar: in de opvallend paarse doos. ‘Magic’ zijn onder andere alle tomatenvariëteiten in het assortiment van QPI.

041122dl div QPI 22
 MG 6280 QPI website 025
041122dl div QPI 11

Eat Now;  exotische vruchten eetrijp in de winkel

De avocado en de mango winnen snel terrein in de West-Europese keukens. Niet toevallig: het procedé om de exotische vruchten eetrijp in de winkel te leggen heeft de consument er enthousiast voor gemaakt. Ook bij QPI kun je terecht voor avocado’s en mango’s die ready to eat zijn. Het staat zelfs letterlijk op de verpakking, als merknaam voor ons eigen assortiment: Eat Now.

shutterstock 1892412736 Aangepast